Χρόνια πολλά Μάγια Μπίλλυ

Το σχολείο μας σήμερα κλείνει τα 40 του χρόνια! Ξεκίνησε το 1980 από το κο Χρήστο και τη κα Κωνσταντίνα Πενίδη!

Μάγια Μπίλλυ 1980-2020
Η κα Κωνσταντίνα Πενίδη στα γενέθλια της, μαζί με το κο Χρήστο Πενίδη και τη κα Γαρυφαλλιά Μιχαλέα, στις 15-3-1996 στο Μάγια Μπίλλυ.

Ιδιαίτερα γενέθλια φέτος για ένα ιδιαίτερο σχολείο όπως είμαστε. Άλλα όπως λέμε, κάθε φορά που συμβαίνει κάτι, σε ένα τόσο δύσκολο και απαιτητικό επάγγελμα-λειτούργημα, κάθε εμπόδιο για καλό και όλες οι δυσκολίες είναι για να μας κάνουν καλύτερους. Τα γενέθλια μας κανονικά είναι αρχές της χρονιάς, εμείς όμως για να τιμήσουμε τη μνήμη της ιδρύτριας μας κας Ντίνας, τα γιορτάζουμε μαζί με τα δικά της στις 15 Μαρτίου. Το Μάγια Μπίλλυ ξεκίνησε από τη περιοχή της Δάφνης το 1980. Ένα χρόνο μετά, μεταφέρετε στον Άγιο Δημήτριο (πίσω από το Δημαρχείο), όπου παραμένει μέχρι και τις αρχές της δεκαετίας του 90′.

Το 1992 ανοίγει τις πόρτες του το Μάγια Μπίλλυ της Ηλιούπολης, στην οδό Θησέως 9-11, όπου βρίσκεται μέχρι και σήμερα. Ένα σχολείο που ο κος Χρήστος και η κα Ντίνα έφτιαξαν με πολύ μεράκι και αγάπη. Για τα επόμενα χρόνια μεγαλώνουν και εκπαιδεύουν χιλιάδες παιδιά, στη περιοχή της Ηλιούπολης και των γύρω περιοχών, βάζοντας τα θεμέλια στη προσχολική εκπαίδευση!

Το Μάγια Μπίλλυ πλέον έχει περάσει στη δεύτερη γενιά, στα παιδιά της κας Ντίνας και του κου Χρήστου. Ο κος Ηλίας, η κα Λίνα και ο κος Βαγγέλης συνεχίζουν το έργο των γονιών τους, εξελίσσοντας και αναβαθμίζοντας το σχολείο Μάγια Μπίλλυ σύμφωνα με τις σύγχρονες απαιτήσεις της κοινωνίας μας! Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη και τη στήριξη, που μας έχετε δείξει και που συνεχίζεται να μας δείχνετε!

 

Μάγια Μπίλλυ 1980-2020
Κωνσταντίνα Πενίδη 1955-2014

Θα σε θυμόμαστε για πάντα!

 

#40xroniamagiabilly #magiabilly1980_2020 #themagiabillyfamily #magiabillyisfamily #ilioupoli #athens