Απόκριες στο Μάγια Μπίλλυ 2023

Τετραπλή χαρά είχαν οι Απόκριες του 2023!

Μία για το πάρτι της Τσικνοπέμπτης, εδώ θα λέγαμε διπλή χαρά μία και για το φαγητό! Μία για τους κλόουν του Μάγια Μπίλλυ, η θετική ανταπόκριση σας, μας έδωσε μεγάλη χαρά! Μία για τους Δράκους του Μάγια Μπίλλυ, που μας θύμισε κάτι από τα παλιά! Μία για το φοβερό, τρομερό, καταπληκτικό Αποκριάτικο πάρτι μας και μία γι’αυτήν τη φωτογραφία. Σύνολο, Houston we have a problem χάσαμε το μέτρημα με τις χαρές!

Μάγια Μπίλλυ 22|23
Απόκριες στο Μάγια Μπίλλυ 2023

Μετά από 3 χρόνια καταφέραμε να βγάλουμε ξανά μία φωτογραφία όλοι μαζί. Ήταν Απόκριες του 2020 όταν βγάλαμε τη τελευταία, μετά ήρθε ο covid-19,

Μάγια Μπίλλυ 22|23
Απόκριες στο Μάγια Μπίλλυ 2023

το 2021 είχαμε lockdown και το 2022 το πάρτι και όλα τα δρώμενα των αποκριών είχαν γίνει τμηματικά. Το 2023 ήμασταν όλοι μαζί #μιαομαδαενασχολειο #αποτοβρεφικομεχριτονηπιαγωγειο και αυτό μας χαροποίησε ιδιαιτέρως! Χαρήκαμε τόσο πολύ που φάνηκε σε όλους, διεύθυνση, προσωπικό, μαθητές και γονείς!

Πάμε όμως να τα πάρουμε από την αρχή….

Το Τσικνοπάρτι μας!

Από πέρσι στο Μάγια Μπίλλυ εκτός από το καθιερωμένο μενού που αλλάζει αποφασίσαμε να γίνεται και ένα δεύτερο πάρτι για τα πάρτι που χάσαμε, κυρίως τα παιδιά! Έτσι γιορτάζουμε τη #τσικνοπέμπτη ντυμένοι με τις στολές μας, μικροί και μεγάλοι, χορεύοντας και τραγουδώντας περιμένοντας το λαχταριστό φαγητό που ψήθηκε στην αυλή του σχολείου μας, από τα χεράκια μας!

Οι Κλόουν του Μάγια Μπίλλυ!

Βλέποντας αυτή τη χειροτεχνία και φαντάζοντας τα παιδιά «σου» δε μπορούσες να μη χαμογελάσεις! Δεν υπήρξε δεύτερη σκέψη, αυτή θα κάνουμε. Το αποτέλεσμα ήταν εκπληκτικό και όλη η #ομαδαμαγιαμπιλλυ γέλασε πολλές φορές βλέποντας τα δημιουργήματα μας!

Οι Δράκοι του Μάγια Μπίλλυ!

Αυτή η μάσκα-καπέλο αποκριάτικη χειροτεχνία μας θύμισε κάτι από τα παλιά.

Μάγια Μπίλλυ 22|23
Απόκριες στο Μάγια Μπίλλυ 2023

Τις προ covid-19 εποχές, τότε που το μόνο μας μέλημα σαν σχολείο και παιδαγωγοί ήταν η δημιουργία όμορφων ανεξίτηλων στιγμών για όλο τον οργανισμό #magiabilly. 

Βλέποντας τη δε μπορείς παρά να μείνεις με το στόμα ανοιχτό! Φανταστείτε να τη βλέπατε κι όπως την είδαμε εμείς!

 

 

 

Το Αποκριάτικο Πάρτι 2023

Το Αποκριάτικο πάρτι θα μείνει για πολύ καιρό στη μνήμη μας. Το περίμεναν όλοι πώς και πώς και δεν άφησε κανέναν δυσαρεστημένο! Οι μικροί καρναβαλιστές γέμισαν τους χώρους του σχολείου μας από πολύ νωρίς και μέχρι τις πρώτες απογευματινές  ώρες, 15:30 παρακαλώ! Ξεφάντωμα μέχρι τελικής πτώσεως για όλη τη #themagiabillyfamily . Το καταευχαριστηθήκαμε όλοι μας και θυμηθήκαμε λίγο τα νιάτα μας το επόμενο πρωί!

Και του χρόνου πάλι όλοι μαζί…Αυτές οι στιγμές δεν είναι να τις ζούμε τμηματικά αλλά ολόκληρες!

Καλή Σαρακοστή

#μαγιαμπιλλυ #ηκαλυτερηομαδα #μιαομαδαενασχολειο #themagiabillyfamily #αποτοβρεφικομεχριτονηπιαγωγειο #τσικνοπεμπτη #παρτι #αποκριες #magiabilly #tsiknopempti #magiabillyteam #43xroniamagiabilly #magiabillyisfamily #apokries #schoolmemories #party #ilioupoli #athens