Ταυτότητα

Διεύθυνση: Θησέως 9-11 Ηλιούπολη T.K. 163 45 Αττική

Τηλέφωνα: 210 9760786, 210 9709808, 6970 081005

Fax: 210 9754140

Web: www.magiabilly.gr

E-mail: magiabilly@gmail.com

Ωράριο: 7:00 πμ - 5:00 μμ

Ηλικίες: Από 1 έως και 6 ετών

Μάγια Μπίλλυ

Θησέως 9-11, Ηλιούπολη

Ιστορικό

1980

Ιδρύεται ο βρεφονηπιακός σταθμός Μάγια - Μπίλλυ από την Κωνσταντίνα και το Χρήστο Πενίδη στην περιοχή της Δάφνης. Τα παιχνίδια και τα απίθανα χρώματα ήταν τα στοιχεία που επικρατούσαν σε ένα χώρο αποκλειστικά για παιδιά προσχολικής ηλικίας.

1981

Μεταφέρεται στην περιοχή του Αγίου Δημητρίου και τα επόμενα χρόνια προσφέρει σε γονείς και παιδιά υπηρεσίες υψηλής ποιότητας. Το όνομα "Μάγια - Μπίλλυ" αναγνωρίζεται για τη φροντίδα, την ασφάλεια και τη μεθοδικότητα στη διαπαιδαγώγηση των παιδιών προσχολικής ηλικίας.

1992

Μεταφέρεται στην τωρινή διεύθυνση Θησέως 9-11 στην Ηλιούπολη. Φέρνει μια νέα και διαφορετική για την εποχή αντίληψη σχετικά με τη δομή λειτουργίας αλλά κυρίως με το ρόλο του παιδικού σταθμού στη ζωή του παιδιού.
Η προσέγγιση αυτή αποτέλεσε ορόσημο για την εποχή, ωστόσο την υιοθετούμε μέχρι σήμερα, καθώς πιστεύουμε στην ομαλή συναισθηματική ανάπτυξη του παιδιού που μπορούμε να πετύχουμε μέσα από αυτήν.
Ο παιδικός σταθμός Μάγια Μπίλλυ είναι πλέον ένας από τους πιο αναγνωρισμένους σταθμούς στην Ανατολική Αττική με έδρα την Ηλιούπολη. Αναπτύσσει συνεχώς τον τομέα της προσχολικής αγωγής, χαράσσοντας μια υπεύθυνη γραμμή εγγυημένων παροχών και υπηρεσιών.

2014

Ιδρύεται τμήμα νηπιαγωγείου το οποίο λειτουργεί στα πλαίσια της διετούς υποχρεωτικής εκπαίδευσης στην προσχολική ηλικία και με την επίσημη άδεια του Υπουργείου Παιδείας. Για πρώτη φορά, το σχολείο Μάγια - Μπίλλυ εισέρχεται στο χώρο της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης.

2017

Οι διαδοχικές εξελίξεις του τελευταίου διαστήματος που έχουν να κάνουν με τον τρόπο λειτουργίας, την οργάνωση αλλά και τη βελτίωση των παροχών του σχολείου, σηματοδοτούν από μόνες τους μια νέα εποχή για το Μάγια Μπίλλυ.
Αυτή την εποχή αποτυπώνουμε στο νέο μας λογότυπο αλλά και τη νέα πλατφόρμα επικοινωνίας στη διεύθυνση magiabilly.gr.