Απόκριες 2020 – Το Πάρτι

Καλό μήνα! Κάθε χρόνο τη Παρασκευή, πριν τη τελευταία Κυριακή των Αποκριών, πραγματοποιείται στο σχολείο μας, το αποκριάτικο πάρτι μας.

Μικροί και μεγάλοι ντυθήκαμε και διασκεδάσαμε μέχρι τις πρώτες μεσημεριανές ώρες. Σε μια μέρα διαφορετική από αυτές που έχουμε συνηθίσει στο σχολείο μας. Χορός, κέφι και πολλά τραγούδια δημιούργησαν μια πολύχρωμη καρναβαλική ατμόσφαιρα!

Μάγια Μπίλλυ 2019-2020
Το Πάρτι

Το σχολείο μας γέμισε με πριγκίπισσες, σούπερ ήρωες, ζωάκια, πεταλουδίτσες, μελισσούλες και ότι άλλο μπορεί να φανταστεί ο νους σας. Στο πάρτι συμμετείχαν όλα τα παιδιά του σχολείου μας, από το πιο μικρό μέχρι το πιο μεγάλο. Όλοι το διασκέδασαν πολύ, κάνοντας τη μέρα αυτή αξέχαστη, μέχρι την επόμενη!

Φυσικά σε ένα πετυχημένο πάρτι μετράει πολύ και ο μπουφές. Ευχαριστούμε θερμά όλους τους γονείς, για τις δημιουργίες και τις επιλογές τους, για τα πολύ όμορφα και γευστικά φαγητά που μας έστειλαν! Ευχαριστούμε!!!

#apokries2020 #magiabillyteam #apokriatikoparty2020 #themagiabillyfamily #ketelapongo #magiabilly1980_2020 #ilioupoli #athens #greece